top of page

Bij Strandtheater Houten Kaap zijn wij super trots dat het gelukt is om in september 2022 een (jeugd)theaterschool te starten, samen met theaterdocent Mark van Vliet. Mark is een fantastische theatermaker, met ongelooflijk veel ervaring als acteur én docent. Hij heeft al drie keer in de Houten Kaap gespeeld met verschillende prachtige voorstellingen. Allemaal even humoristisch, muzikaal en zeer origineel. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theaterles geeft je zelfvertrouwen! 

Hoe praat een koningin met kiespijn? Hoe loopt een verliefde generaal? Hoe speel je dat je een achtbaan zit? Hoe kijkt een chagrijnige kiwi? In de theaterlessen van Mark van Vliet staat spelplezier voorop! De gekste, ontroerendste, engste, grappigste, en allermooiste verhalen maken we samen op de spelvloer. In een veilige en open sfeer ga je ontdekken wie je bent en welke talenten je hebt. Je fantasie en creativiteit krijgen een enorme boost! Je gaat vol enthousiasme allerlei personages, emoties en situaties uitproberen. Theaterles laat je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn groeien om jezelf vol trots te presenteren aan de buitenwereld. Je sociale vaardigheden nemen toe omdat je je gemakkelijk leert inleven in een rol of personage. Terwijl je samen enorm veel lol hebt leer je ongemerkt om sterker in je schoenen te staan. Je wordt rustiger, meer gefocust en zit beter in je lijf maar weet ook flexibeler om te gaan met onverwachte situaties. De lessen geven je de ruimte om je eigen ideeën en verhalen in te zetten en samen op ontdekkingsreis te gaan. 

 

Met de jongste groepen zal veel gezamenlijk in spelvorm worden gewerkt. De oudste groep is een productieklas. We werken dan met elkaar toe naar een eindvoorstelling in juni.  

Houten_Aap-Theaterschool.png
Mark van Vliet

Over Mark van Vliet

Theatermaker Mark van Vliet is een creatieve wervelwind en een positieve en energieke docent die groei stimuleert. Een gevoelig en veelzijdig theaterdier en een vrij lange meneer met een gezonde dosis humor en zelfspot. 

Hij staat bekend om zijn energieke en muzikale stijl en hij tourt al jaren met zijn jeugdvoorstellingen door Nederland en België. Verpakt in een vrolijk avontuur laat hij in zijn theatervoorstellingen bekende melodieën op aansprekende wijze tot leven komen op het podium. Het herkenbare verhaal en de parade aan kleurrijke personages die voorbij komen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Daarnaast is hij ook docent en regisseur. 

Meer info: www.markvanvliet.nl  Instagram: @markvanvliettheater

Houten Aap Theaterschool

Op vrijdag 20 januari starten we met een nieuw blok van 15 lessen. 

We hebben nu de  volgende groepen:

14.30-15.30 uur:     Theatergroep 1: 6 t/m 7 jaar (groep 3 en 4)

15.30-16.30  uur:    Theatergroep 2: 8 t/m 9 jaar (groep 5 en 6)

17.00-18.30 uur:     Theatergroep 3 | Productieklas: 10 t/m 14 jaar (BIJNA VOL)

Wil je je aanmelden voor een van deze groepen, stuur dan een mail naar info@houtenkaap.nl.

 

Vermeld in je mail de volgende gegevens:

- Naam kind

- Geboortedatum kind

- Mailadres en telefoonnummer ouders/ verzorgers

bottom of page