top of page
Houten_Aap-Theaterschool.png

Schrijf je nu in voor theaterles!

In september beginnen we weer met een nieuw lesblok. Je kan je gemakkelijk inschrijven door een mail te sturen naar theaterschool@houtenkaap.nl We zullen je dan een mail met informatie en een inschrijfformulier terugsturen. 

 

Lesblok september 2024 t/m april 2025

Op dit moment zijn wij druk bezig met het nieuwe lesblok. Medio augustus zullen we de informatie van het nieuwe cursusaanbod en bijbehorend lesrooster op deze website zetten. Wil je graag een mail krijgen met alle informatie, mail dan naar theaterschool@houtenkaap.nl   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee docenten

Afgelopen jaar hebben we samengewerkt met theatermaker Mark van Vliet en Nadra Eleonara van Het Kunsthuisje uit Brielle. 

 

theaterschoolhoutenaap-clubvanlelijkekinderen.jpg
theaterschool -2023-december-5.jpg
Mark van Vliet

Over Mark van Vliet

De zeer ervaren theatermaker Mark van Vliet heeft al meerdere kinderproducties gemaakt en geeft al jaren les. Hij is een creatieve wervelwind en een positieve en energieke docent die groei stimuleert. Een gevoelig en veelzijdig theaterdier en een vrij lange meneer met een gezonde dosis humor en zelfspot. Hij staat bekend om zijn energieke en muzikale stijl en hij tourt al jaren met zijn jeugdvoorstellingen door Nederland en België. Verpakt in een vrolijk avontuur laat hij in zijn theater-voorstellingen bekende melodieën op aansprekende wijze tot leven komen op het podium. 

Het herkenbare verhaal en de parade aan kleurrijke personages die voorbij komen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Daarnaast is hij ook docent (voortgezet onderwijs) en regisseur van verschillende jeugd-theatervoorstellingen. 

Meer info: www.markvanvliet.nl  Instagram: @markvanvliettheater

Over Nadra Eleonora

Het Kunsthuisje biedt workshops aan op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Toneel en dans prikkelt de fantasie, stimuleert het creatieve denken en vooral veel plezier! In 2012 is Het Kunsthuisje opgericht door Nadra Eleonora, met als doel om zoveel mogelijk kinderen en jongeren kennis te laten maken met verschillende kunstdisciplines en hun belangstelling of talenten op dit gebied verder te ontdekken en te ontwikkelen. Via kunst biedt Nadra kinderen en jongeren de kans om naast hun talenten ook zichzelf te ontwikkelen.

Meer informatie: www.hetkunsthuisje.nl instagram:@het_kunsthuisje

HetKunsthuisje.webp
bottom of page