top of page

Schrijf je nu in voor theaterles!

In januari beginnen we weer met een nieuw lesblok. Je kan je gemakkelijk inschrijven door een mail te sturen naar theaterschool@houtenkaap.nl We zullen je dan zo spoedig mogelijk een mail met inschrijfformulier terugsturen. 

 

Lessen voorjaar 2024

Maandag (Nadra Eleonara)

Groep 1 | Dans & Theaterles voor kleuters (4-5 jaar, groep 1/2) | 15.15 - 16.00 uur

Groep 2 | Dans & Theaterles (6-7jaar, groep 3/4) | 16.00-17.00 uur

Groep 3 | Theaterles (8-9 jaar, groep 5/6) | 17.00-18.00 uur

 

Vrijdag (Mark van Vliet)

Groep 4 | Theaterles (10-11 jaar, groep 6/7) | 15.30-17.30 uur

Groep 5 | Theaterles (11+) | 18.00-20.00 uur VOL 

 

Aan het einde van blok maken de groepen 1, 2 ,3 en 4  ieder een korte eindpresentatie. Groep 5 werkt aan een grotere eindproductie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee docenten

We blijven dit cursusjaar samenwerken met theatermaker Mark van Vliet (vanaf 1 januari 2024) en daarnaast hebben we een nieuwe samenwerking gesloten met Nadra Eleonara van Het Kunsthuisje uit Brielle. 

 

Houten_Aap-Theaterschool.png
theaterschoolhoutenaap-clubvanlelijkekinderen.jpg
theaterschoolhoutenaap-clubvanlelijkekinderen-2.jpg
theaterschool -2023-december-2.jpg
theaterschool -2023-december-5.jpg
Mark van Vliet

Over Mark van Vliet

De zeer ervaren theatermaker Mark van Vliet heeft al meerdere kinderproducties gemaakt en geeft al jaren les. Hij is een creatieve wervelwind en een positieve en energieke docent die groei stimuleert. Een gevoelig en veelzijdig theaterdier en een vrij lange meneer met een gezonde dosis humor en zelfspot. Hij staat bekend om zijn energieke en muzikale stijl en hij tourt al jaren met zijn jeugdvoorstellingen door Nederland en België. Verpakt in een vrolijk avontuur laat hij in zijn theater-voorstellingen bekende melodieën op aansprekende wijze tot leven komen op het podium. 

Het herkenbare verhaal en de parade aan kleurrijke personages die voorbij komen sluiten perfect aan bij de belevingswereld van kinderen. Daarnaast is hij ook docent (voortgezet onderwijs) en regisseur van verschillende jeugd-theatervoorstellingen. 

Meer info: www.markvanvliet.nl  Instagram: @markvanvliettheater

Over Nadra Eleonora

Het Kunsthuisje biedt workshops aan op basisscholen en het voortgezet onderwijs. Toneel en dans prikkelt de fantasie, stimuleert het creatieve denken en vooral veel plezier! In 2012 is Het Kunsthuisje opgericht door Nadra Eleonora, met als doel om zoveel mogelijk kinderen en jongeren kennis te laten maken met verschillende kunstdisciplines en hun belangstelling of talenten op dit gebied verder te ontdekken en te ontwikkelen. Via kunst biedt Nadra kinderen en jongeren de kans om naast hun talenten ook zichzelf te ontwikkelen.

Meer informatie: www.hetkunsthuisje.nl instagram:@het_kunsthuisje

HetKunsthuisje.webp
bottom of page