Vrienden van.jpg
Houten Kaap strandtheater.png

Outdoor activiteiten

Outdoor Duin

Voor iedereen die wel van wat actie houdt hebben we heel het jaar door toffe activiteiten. Wat dacht je van boogschieten, lasergamen of archery tag?

De agenda voor deze activiteiten vind je hier. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om buiten deze geplande activiteiten met een groep wat te reserveren. Mail ons via info@houtenkaap.nl met jullie wensen. 

Minigolfbaan

Speel een gezellig spelletje minigolf met het hele gezin! Aan de voet van het Speelduin ligt een professionele, 18 holes minigolfbaan met leuke hindernissen en uitdagingen voor het hele gezin. De minigolfbaan is het gehele jaar geopend. Sticks en ballen kunt u huren bij speelgoedwinkel de Houten Aap | €5,00 p.p

Yoga

Start je week met tijd voor jezelf. In de zomervakantie is er iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 een yogales in Strandtheater Houten Kaap. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Elke week een andere flow met een combinatie van intense en rustige houdingen. De yogalessen worden verzorgd door Yogastudio Ouddorp. Kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon. Neem je eigen matje mee! De bar is na de yoga sessie geopend voor gezellig een kop koffie.