top of page
Houten Kaap logo FC.png

zo 01 nov

|

Kindertheater

VLINDEREFFECT (geannuleerd)

Een muzikale, cabareteske, grappige maar ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben.

Registration is Closed
See other events
VLINDEREFFECT (geannuleerd)
VLINDEREFFECT (geannuleerd)

Tijd en locatie

01 nov 2020, 15:00

Kindertheater, Adviesleeftijd 7+

Over het evenement

Een muzikale, cabareteske, grappige maar ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben. Jacob is twaalf jaar oud en woont met zijn ouders in de kortste straat van Nederland (dat komt door een aaneenschakeling van gebeurtenissen, waarvoor hier geen plek is om het uit te leggen...). 

Als Jacob besluit iets aardigs te doen voor iemand uit de buurt, kan hij niet overzien wat dat kleine gebaar voor gevolgen zal hebben voor iedereen in de straat. Jacob voelt zich er vreselijk over. Maar in hoeverre is hij verantwoordelijk voor de ontstane chaos? 

Met veel humor en energie spelen Nochem & Van Oers een rockopera over onvoorziene consequenties en hoe het allemaal toch weer goed/fout afloopt! 

Tickets

 • Ticket Vlindereffect - kind

  Dit ticket is alleen te bestellen voor kinderen t/m 12 jaar. In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is het aantal tickets voor volwassenen beperkt en mogen volwassenen alleen naar binnen op vertoon van een ticket voor volwassenen.

  € 12,75
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket Vlindereffect - volw.

  In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is er een beperkt aantal tickets voor volwassenen beschikbaar voor deze voorstelling.

  € 12,75
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page