top of page
Houten Kaap logo FC.png

za 09 okt

|

Cabaret

THIJS VAN DE MEEBERG - Meer dan mogelijk

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
THIJS VAN DE MEEBERG - Meer dan mogelijk
THIJS VAN DE MEEBERG - Meer dan mogelijk

Tijd en locatie

09 okt 2021, 20:30 – 22:00

Cabaret, Strandtheater Houten Kaap, Westerweg 28 Ouddorp

Over het evenement

Thijs van de Meeberg heeft je gemist. Maar echt. Ondanks dat het leven in de lockdown heerlijk was - geen confrontaties, geen gemiste kansen en geen verkeerde inschattingen - is hij blij nu weer met jou in een afgesloten ruimte te kunnen zijn. Hij heeft jouw advies hard nodig, want er is een probleem boven zijn hoofd gegroeid waardoor alles stagneert en vastloopt. Pas als dat is opgelost, is alles mogelijk en misschien wel meer dan dat.

Meer dan mogelijk is het derde soloprogramma van Thijs van de Meeberg. ‘Thijs van de Meeberg plakt een brede grijns op je gezicht die er in anderhalf uur niet meer af hoeft.’, schreef Theaterkrant over zijn vorige programma.

Regie: Hanneke Braam

Tickets

  • Thijs van de Meeberg

    LET OP: in verband met de huidige regelgeving ben je verplicht om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen. Er zijn meerdere manieren waarop u een coronatoegangsbewijs kan krijgen: een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Wij zullen hierop controleren en we vragen om begrip dat we deze regel moeten handhaven. Dit geldt uiteraard alleen voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page