top of page
Houten Kaap logo FC.png

wo 24 jul

|

Houten Aap Kidsdag / €8,50

Poppenkast: Het boek van de Eekhoorn

Deze ochtend is er weer een Houten Aap Kidsdag mét om 11.00 uur poppenkast. De bar is geopend voor koffie, thee en fris!

Poppenkast: Het boek van de Eekhoorn
Poppenkast: Het boek van de Eekhoorn

Tijd en locatie

24 jul 2024, 10:00

Houten Aap Kidsdag / €8,50, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Vanochtend is bar geopend voor koffie, thee en fris. Miranda is aanwezig om kinderen prachtig te schminken en kinderen kunnen kleuren in de bar. Schminken of een glitter tattoo kost €3,50 per persoon. Tussen 10.00-12.00 uur zijn de pony's van Stal 't Kacheltje bij Ouddorp Duin. Voor €1,50 kan je een ritje maken. De betaling gaat contant, direct via de medewerkers van de manege.

Om 11.00 uur begint het poppentheater; Het boek van de Eekhoorn.

Spannend, grappig en visueel aantrekkelijk poppentheater waarbij Eekhoorn op de eerste lentedag wordt verrast door Koning Winter die zomaar is teruggekomen. Het begint te sneeuwen en het wordt ijskoud... Eekhoorn neemt het, geholpen door zijn bosvrienden op tegen de ijsvorst. Het luie konijn, de drukke en nerveuze muis en de stoere trekvogel oom Henk! Hoe wapen je je tegen de winter? Met een das en een sjaal! Een mooi verhaal dat te maken heeft met het weer, het klimaat en de seizoenen. Een echt sprookje om in de koude winterdagen heerlijk bij weg te dromen maar ook in de zomer een groot succes! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Tickets

  • Poppenkast: Eekhoorn 11.00 uur

    € 8,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page