top of page
Houten Kaap logo FC.png

zo 12 dec

|

Poppentheater (2+) / € 8,75

PIM & POM en de beestenbende

Pim & Pom en de beestenbende Mario & Saffira Wie kent ze niet?! Pim de ondeugende en Pom de wijze kat, de twee vrienden zijn onafscheidelijk.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
PIM & POM en de beestenbende
PIM & POM en de beestenbende

Tijd en locatie

12 dec 2021, 11:00

Poppentheater (2+) / € 8,75, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Wat er gebeurd is lijkt wel heel erg op een eerder avontuur van Pim & Pom.

‘Zullen we een grapje uithalen?’ Dat doen de twee het allerliefst!

‘De koe zegt BOE! De Kip zegt TOK! De honden gaan los in hun hondenhok. Het vogeltje PIEPT en het varken KNORT! Zo ken je elk dier in zijn soort!’

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

Tickets

  • Pim & Pom

    LET OP: in verband met de huidige regelgeving ben je verplicht om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen. Er zijn meerdere manieren waarop u een coronatoegangsbewijs kan krijgen: een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Wij zullen hierop controleren en we vragen om begrip dat we deze regel moeten handhaven. Dit geldt uiteraard alleen voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

    € 8,75
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page