top of page
Houten Kaap logo FC.png

za 15 feb

|

Muziektheater

MEISJES MET WIJSJES - Moerstaal TRY-OUT

Met hun eerste theatervoorstelling Tegeltjeswijsheid veroverden de Meisjes met de Wijsjes het hart van de theaterbezoeker.

Registration is Closed
See other events
MEISJES MET WIJSJES - Moerstaal TRY-OUT
MEISJES MET WIJSJES - Moerstaal TRY-OUT

Tijd en locatie

15 feb 2020, 20:30 – 23:00

Muziektheater, Adviesleeftijd 16+

Over het evenement

 Met hun eerste theatervoorstelling Tegeltjeswijsheid veroverden de Meisjes met de Wijsjes het hart van de theaterbezoeker. In hun tweede voorstelling Moerstaal liggen de tegeltjes in scherven en proberen zij de stukken aan elkaar te lijmen. De woorden hebben een andere volgorde gekregen en de liedjes zijn nog brutaler. Wie denkt hun repertoire nu wel te kennen wordt enorm verrast.   

Nederland. Het land waar je van je fiets afwaait en er altijd een gratis douche op de loer ligt. Het land waar de mensen het gelukkigst zijn, maar waar ook het meest wordt geklaagd. Het land waar iedereen tolerant is, maar niemand welkom en waar Zwarte Piet moet blijven. Het land waar burenruzies, geluidsoverlast en onbeschoft gedrag in het verkeer, op de sportvelden of in de supermarkt moeten worden bestreden met hashtags. Zijn wij zo direct als men beweert of zijn we gewoon lomp? Zijn wij nou échte praters of zwijgen we liever, want wat zullen de buren wel niet denken? De Meisjes willen wel even praten. In hun eigen muzikale taal, onze moerstaal... Laat je door de Meisjes met de Wijsjes omverblazen om met een zonnige lach de zaal te verlaten. 

Tickets

 • Ticket meisjes met wijsjes

  € 17,50
  Verkoop geëindigd op
 • Vriend van Houten Kaap

  Word vriend van ons Strandtheater! Voor € 25,- steun jij een jaar lang ons Strandtheater en ben jij echte Houten Kaap vriend!

  € 25,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page