top of page
Houten Kaap logo FC.png

do 28 okt

|

Ouddorp

Huub TV

Vergeet downloaden en streamen, goochelaar Huub Cooijmans presenteert HuubTV… De goochelshow waarin jij bepaalt wat je live wilt zien. Bekijk het HuubTV-kanaal in levensgroot formaat en kies zelf uit de afspeellijst welke video jij in het echt en in 3D wil laten afspelen. Kies je voor een vette gooc

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Huub TV
Huub TV

Tijd en locatie

28 okt 2021, 17:00 – 18:00

Ouddorp, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Vergeet downloaden en streamen, goochelaar Huub Cooijmans presenteert HuubTV… De goochelshow waarin jij bepaalt wat je live wilt zien. Bekijk het HuubTV-kanaal in levensgroot formaat en kies zelf uit de afspeellijst welke video jij in het echt en in 3D wil laten afspelen. Kies je voor een vette goocheltruc, een knap staaltje jongleren, de bloopers of juist de uitleg?

In deze interactieve familievoorstelling is de keus aan jou!

Tickets

  • Ticket Huub TV

    LET OP: in verband met de huidige regelgeving ben je verplicht om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen. Er zijn meerdere manieren waarop je een coronatoegangsbewijs kan krijgen: een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Wij zullen hierop controleren en we vragen om begrip dat we deze regel moeten handhaven. Dit geldt uiteraard alleen voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

    € 7,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page