top of page
Houten Kaap logo FC.png

za 24 okt

|

Kindertheater

HET ZIGEUNERMEISJE, HUILEND OP EEN STEEN (EXTRA VOORSTELLING)

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo'n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje!

Registration is Closed
See other events
HET ZIGEUNERMEISJE, HUILEND OP EEN STEEN (EXTRA VOORSTELLING)
HET ZIGEUNERMEISJE, HUILEND OP EEN STEEN (EXTRA VOORSTELLING)

Tijd en locatie

24 okt 2020, 16:30 – 17:30

Kindertheater, Adviesleeftijd 2+

Over het evenement

Er zat een klein Zigeunermeisje huilend op een steen, helemaal alleen, al honderden jaren. Ze heeft er genoeg van! Ze houdt helemaal niet van huilen. Waarom zit ze nou toch ook in zo'n verdrietig liedje. Zat ze maar in een vrolijker liedje! Ze heeft haar wens nog maar net uitgesproken of er verschijnt een personage uit een ander liedje, en daarna nog een, en nog een... tot er ineens een prins voor haar neus staat. Uiteindelijk is ze alles behalve alleen.

Een vrolijke, muzikale voorstelling vol oud Hollandse liedjes en vreemde figuren. Een feest van herkenning voor iedereen tussen 2 en 100 jaar! Zoals altijd, bij Het Kleine Theater.

Tickets

 • Ticket Zigeunermeisje - kind

  Dit ticket is alleen te bestellen voor kinderen t/m 12 jaar. In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is het aantal tickets voor volwassenen beperkt en mogen volwassenen alleen naar binnen op vertoon van een ticket voor volwassenen.

  € 9,75
  Uitverkocht
 • Ticket Zigeunermeisje - volw.

  In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is er een beperkt aantal tickets voor volwassenen beschikbaar voor deze voorstelling.

  € 9,75
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page