top of page
Houten Kaap logo FC.png

zo 05 jun

|

Kindertheater/ 3+ / € 9.75

Hans en Grietje | Het Kleine Theater

Hans en Grietje zijn verdwaald in het bos. Hans heeft een boek bij zich met de titel: Hans en Grietje. Hij heeft het gevonden in vaders kast. Grietje mag het niet lezen van Hans, want het is zijn boek. Ze doet het stiekem toch!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hans en Grietje | Het Kleine Theater
Hans en Grietje | Het Kleine Theater

Tijd en locatie

05 jun 2022, 11:00 – 12:00

Kindertheater/ 3+ / € 9.75, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Het Kleine Theater speelt Hans en Grietje 3+ 

Hans en Grietje zijn verdwaald in het bos. Hans heeft een boek bij zich met de titel: Hans en Grietje. Hij heeft het gevonden in vaders kast. Grietje mag het niet lezen van Hans, want het is zijn boek. Ze doet het stiekem toch! Als ze leest dat ze de volgende dag naar een heks gaan, verandert ze het verhaal. Ze vindt heksen namelijk maar niks, met zo'n enge kromme neus enzo. Ze pakt een potlood en maakt van de heks een grappige heks.. met dikke billen, die van feestjes houdt. En ze gaat zelf niet mee! Hans snapt niks meer van het verhaal en staat er helemaal alleen voor.

Het Kleine Theater maakt voorstellingen op de meest ambachtelijke manier. Zonder veel gedoe, met mooie muziek en humor. Sprookjes waar we onze eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinsten maar ook zeker niet saai voor de oudsten.

Tickets

  • Ticket Hans en Grietje

    € 9,75
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page