Houten Kaap logo FC.png

wo 02 feb.

|

film / € 7.50

Filmbieb: Druk

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Filmbieb: Druk

Tijd en locatie

02 feb. 20:00 – 22:00

film / € 7.50, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt. Gesteund door deze theorie, beginnen Martin en zijn drie middelbare school collega’s aan een experiment waarbij ze de hele dag een constant en weloverwogen alcoholpromillage in hun systeem handhaven. De eerste resultaten zijn zeer positief, de uitgebluste leraren komen weer tot leven en zelfs de resultaten van hun klassen verbeteren. Terwijl de glazen in een rap tempo achterover worden geslagen, is het voor sommigen steeds moeilijker om controle over de situatie te behouden en blijkt het experiment grotere gevolgen met zich mee te brengen dan verwacht.

Ben je lid van de bibliotheek Zuid Hollandse Delta? Dan kan je via de website van de bibliotheek met korting een ticket kopen. https://www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/actueel/agenda/agenda-activiteiten/films/2022/FilmBieb-OD-1021.html