top of page
Houten Kaap logo FC.png

wo 06 okt

|

Ouddorp

Filmbieb: Djam - AFGELAST

Een muzikale, excentrieke road-movie over Djam, een levenslustig meisje, de Griekse economische malaise en Rebetiko-muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Filmbieb: Djam - AFGELAST
Filmbieb: Djam - AFGELAST

Tijd en locatie

06 okt 2021, 20:00 – 22:00

Ouddorp, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Djam, een vrijgevochten Grieks meisje, woont met haar stiefvader – ex-zeeman – Kakourgos en haar tante op het eiland Lesbos. De taverna die ze daar runnen is vanwege de economische crisis bijna failliet. Omdat Kakourgos in de buurt wil blijven vanwege de deurwaarders stuurt hij Djam naar Istanbul om een motoronderdeel voor hun boot te vinden. Daarbij hoort ook een omweg langs het ouderlijk huis van haar overleden moeder waar nog een collectie vintage elpees met Rebetiko-muziek ligt die ze moet oppikken. Kakourgos is groot fan van deze Griekse muziekstijl, ook wel de "Griekse Blues' genoemd.

Ben je lid van de bibliotheek Zuid Hollandse Delta? Dan kan je via de website van de bibliotheek met korting een ticket kopen. https://www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/actueel/agenda/agenda-activiteiten/films/2021/FilmBieb-OD-1021.html 

Tickets

  • Filmbieb Djam (GEANNULEERD)

    LET OP: in verband met de huidige regelgeving ben je verplicht om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen. Er zijn meerdere manieren waarop u een coronatoegangsbewijs kan krijgen: een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Wij zullen hierop controleren en we vragen om begrip dat we deze regel moeten handhaven. Dit geldt uiteraard alleen voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

    € 7,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page