top of page
Houten Kaap logo FC.png

wo 05 mei

|

Drama

FilmBieb: APRIL, MAY EN JUNE

De drie halfzussen April, May en June zien elkaar weinig, want ze hebben het druk met hun eigen leven. Moeder Mies roept haar dochters bijeen voor een mededeling. Mies laat haar dochters weten dat ze niet lang meer te leven heeft en op haar verjaardag uit het leven wil stappen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
FilmBieb: APRIL, MAY EN JUNE
FilmBieb: APRIL, MAY EN JUNE

Tijd en locatie

05 mei 2021, 20:00 CEST

Drama, 9+

Over het evenement

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Bekijk de trailer op YouTube

Inloop: 19.30 uur, aanvang film: 20.00

*Leden van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kunnen met korting naar deze film. Bestel je tickets via de website van de Bibliotheek

Tickets

  • FilmBieb: April, May en June

    € 7,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page