top of page
Houten Kaap logo FC.png

wo 02 dec

|

Film

EMMA

Jane Austens geliefde komedie, Emma, over de zoektocht naar de liefde en het verdienen van geluk wordt opnieuw verteld in deze prachtige verfilming.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
EMMA
EMMA

Tijd en locatie

02 dec 2020, 19:30

Film, Romantiek/komedie

Over het evenement

Jane Austens geliefde komedie, Emma, over de zoektocht naar de liefde en het verdienen van geluk wordt opnieuw verteld in deze prachtige verfilming. Knap, slim en rijk: Emma Woodhouse is een rusteloze ‘koningin’ zonder rivalen in haar kleine, slaperige Engelse dorpje. In deze glinsterende satire over de sociale klassen moet Emma haar weg zien te vinden terwijl ze volwassen wordt en meerdere romantische misstappen begaat, om uiteindelijk te ontdekken dat de liefde altijd ergens onverwachts verscholen is.

Inloop: 19.30 uur, aanvang film: 20.00 uur

*Leden van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kunnen met korting naar deze film. Bestel je tickets via: https://www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl/actueel/agenda/films/2020/FilmBieb-OD-1220.html

Corona maatregelen

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM om er voor te zorgen dat je op een veilige manier van je film kunt genieten. Meld je vooraf aan en houd bij je bezoek anderhalve meter afstand.

Tickets

  • Ticket Emma

    € 7,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page