top of page
Houten Kaap logo FC.png

do 05 jan

|

kindervoorstelling / 7+ / € 12.75

Don Quichot | Gesneden Koek

Het eeuwenoude verhaal in een nieuw harnasje. Er was eens een man die zó veel ridderboeken las dat hij begon te geloven dat hij zelf ridder was. Samen met boer Sancho Panza beleeft hij een knotsgek avontuur. Een voorstelling vól humor, spanning en een vleugje romantiek. Ga jij mee op avontuur?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Don Quichot  | Gesneden Koek
Don Quichot  | Gesneden Koek

Tijd en locatie

05 jan 2023, 11:00

kindervoorstelling / 7+ / € 12.75, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Er was eens een man. Die woonde in het prachtige warme Spanje (Olé!). En deze man, Alonso Quijano, las de hele dag door boeken over ridders. Zó veel ridderboeken dat hij begon te geloven dat hij zelf ridder was.

Met wat huis- tuin- en keukenspullen frommelt Alonso snel een ridderkostuum in elkaar en geeft zichzelf een riddernaam - echte ridders hebben een riddernaam. En dus als ridder ‘Don Quichot van la Mancha’ springt hij op zijn dweil! Eh…paard! Samen met boer Sancho Panza beleeft hij een knotsgek avontuur. Ze strijden voor het goede, nemen het op tegen de boze tovenaar en proberen de liefde te winnen van de mysterieuze Dulcinea…  Maar zal het ze lukken? En is het allemaal eigenlijk wel echt? Ga jij mee op avontuur?

Don Quichot is het eeuwenoude verhaal van Miquel de Cervantes, door Gesneden Koek in een nieuw harnasje gestoken. Een voorstelling vól humor, spanning en een vleugje romantiek. Over het opkomen voor de goede zaak zelfs als dat niet mogelijk is. Een lichte botsing tussen idealisme en realisme onder de warme Spaanse zon.

Tickets

  • Don Quichot

    € 12,75
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page