top of page
Houten Kaap logo FC.png

za 16 okt

|

Familievoorstelling (4+)

DE PIRATEN VAN KAMER 16

Er zit een piratenfamilie in Hotel Zeezucht! Piraten in een 5-sterrenhotel? Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Moeten piratenzoon Pep en hoteldochter Lisa afscheid nemen van elkaar?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DE PIRATEN VAN KAMER 16
DE PIRATEN VAN KAMER 16

Tijd en locatie

16 okt 2021, 15:00

Familievoorstelling (4+), Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Ahoi Landrotten en Zeeschuimers! Heer Otto speelt, na het succes van ‘Boer Boris’ en ‘Ridder Florian’, een gloednieuw theateravontuur: ‘De Piraten van kamer 16’!

Er zit een piratenfamilie in Hotel Zeezucht! Piraten in een 5-sterrenhotel? Voor Pep is het één grote ontdekkingstocht. Hij heeft nog nooit een eigen kamer gehad of met mes en vork gegeten. Lisa, de dochter van de hoteleigenaar, valt van de ene verbazing in de andere. Het altijd keurige hotel staat door de piraten volledig op zijn kop. Opeens wordt er gedanst in de lobby en door de gangen klinken zeemansliederen. Zoiets leuks heeft Lisa nog nooit meegemaakt!

De hotelgasten zijn het daar absoluut niet mee eens. Zij komen hier voor hun rust. Alles moet precies zo blijven zoals het was. Piraten horen hier niet! Moeten Pep en Lisa afscheid nemen van elkaar?

Alle hens aan dek en met volle kracht vooruit! Ga mee op avontuur in deze humoristische en muzikale familievoorstelling. Geschikt voor avonturiers vanaf 4 jaar.

Tickets

  • DE PIRATEN VAN KAMER 16

    LET OP: in verband met de huidige regelgeving ben je verplicht om bij binnenkomst een geldig coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen. Er zijn meerdere manieren waarop u een coronatoegangsbewijs kan krijgen: een negatieve testuitslag of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Wij zullen hierop controleren en we vragen om begrip dat we deze regel moeten handhaven. Dit geldt uiteraard alleen voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar.

    € 12,75
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page