top of page
Houten Kaap logo FC.png

di 14 mei

|

Kindervoorstelling

De Grote Sprong | Besloten voorstelling

Deze theatervoorstelling geeft op hilarische wijze weer waar we allemaal mee worstelen en werpt een eigentijdse blik op de periode waar je kind doorheen gaat als het van de basisschool overstapt naar de middelbare school!

De Grote Sprong | Besloten voorstelling
De Grote Sprong | Besloten voorstelling

Tijd en locatie

14 mei 2024, 17:00

Kindervoorstelling, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Voor ouders:

Voor zowel kinderen als ouders verandert er veel als ze naar de middelbare school gaan. Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Eigen boterhammen mee naar school is niet cool. Iedereen heeft de nieuwste telefoon en je net zo kleden als de rest hoort erbij. Je kind is niet meer de oudste, maar de jongste en op zoek naar houvast, nieuwe vrienden en zijn identiteit. Waar blijf jij als ouder als de wereld van je kind 180 graden draait?

Voor tieners:

Waarom willen mijn ouders de hele tijd van alles weten? Kunnen ze je niet gewoon een keer met rust laten? Hoe leg je je ouders uit wat erin je omgaat, wat de nieuwe regels zijn van jou en je vrienden en dat ze zich niet overal mee moeten bemoeien? En wat zeg je eigenlijk tegen je nieuwe vrienden als je een andere mening hebt of het ergens niet mee eens bent?

Een interactieve kindervoorstelling voor kinderen met ouders/verzorgers.

17.00 Voorstelling 1

19.00 Voorstelling 2

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-de-grote-sprong-850289708407 

Deel dit evenement

bottom of page