top of page
Houten Kaap logo FC.png

wo 31 jul

|

Houten Aap Kidsdag / € 8,50

Clown Dico's Kindershow

Deze ochtend is er weer een Houten Aap Kidsdag mét om 11.00 uur een kindershow. De bar is geopend voor koffie, thee en fris!

Clown Dico's Kindershow
Clown Dico's Kindershow

Tijd en locatie

31 jul 2024, 10:00 – 16:00

Houten Aap Kidsdag / € 8,50, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Vanochtend is bar geopend voor koffie, thee en fris. Miranda is aanwezig om kinderen prachtig te schminken en kinderen kunnen kleuren in de bar. Schminken of een glitter tattoo kost €3,50 per persoon. Tussen 10.00-12.00 uur zijn de pony's van Stal 't Kacheltje bij Ouddorp Duin. Voor €1,50 kan je een ritje maken. De betaling gaat contant, direct via de medewerkers van de manege.

Om 11.00 uur begint Clown Dico's Kindershow waar je een kaartje voor moet kopen.

Clown Dico is een jonge en energierijke clown die jawel, is afgestudeerd van de goochelschool. Een school waar hij van zijn grote goochelmeester allerlei spannende en leuke goocheltrucs geleerd heeft. Tijdens deze goochelshow laat hij alle trucs zien die hij geleerd heeft. Maar als blijkt dat de goochelstokken niet helemaal mee willen werken dreigt de hele show in het duigen te vallen. Doekjes verdwijnen en verschijnen op de meest rare manieren, de konijnen weten niet meer wat te doen, echt alles gaat fout. Hopelijk kunnen de kinderen Clown Dico helpen om alles weer te herstellen.

Tickets

  • Clown Dico's Kindershow 11.00

    € 8,50

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page