top of page
Houten Kaap logo FC.png

za 03 apr

|

Familievoorstelling

CAMPING PAVAROTTI wordt verplaatst!

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CAMPING PAVAROTTI wordt verplaatst!
CAMPING PAVAROTTI wordt verplaatst!

Tijd en locatie

03 apr 2021, 15:00

Familievoorstelling, Adviesleeftijd 4+

Over het evenement

Carmen heeft een heerlijke vakantie op de camping. Ze geniet van de zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen. Het liefst de hele dag door! Had ze maar een vriendje om samen mee te zingen! Dan komt ze erachter dat de zoon van de campingbaas, Tamino, de hele zomer opgesloten op zijn kamer moet blijven voor straf. En het allerliefste wil Tamino zingen bij de kinderdisco, op de laatste avond van de zomer! Carmen besluit om hem te helpen om samen naar de kinderdisco te gaan. Maar de flamboyante campingbaas Pavarotti is heel gemeen en houdt haar de hele tijd in de gaten. Carmen moet een spannende route afleggen om bij Tamino te komen en komt onderweg allerlei kleurrijke figuren op de camping tegen. De knipgrage tuinier Jan Sevilla, Pavarotti’s gevaarlijke hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw, de kat Don Giovanni en de snurkende campingbaas Pavarotti zelf! Zal het haar lukken om Tamino te bevrijden?

‘Camping Pavarotti’ is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij. Mark van Vliet laat kinderen en volwassenen weer op een toegankelijke en vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld!

Bekijk de trailer van deze voorstelling op YouTube.

Tickets

 • Ticket Camping Pavarotti- kind

  Dit ticket is alleen te bestellen voor kinderen t/m 12 jaar. In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is het aantal tickets voor volwassenen beperkt en mogen volwassenen alleen naar binnen op vertoon van een ticket voor volwassenen.

  € 12,75
  Verkoop geëindigd op
 • Ticket Camping Pacarotti- volw

  In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is er een beperkt aantal tickets voor volwassenen beschikbaar voor deze voorstelling.

  € 12,75
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page