top of page
Houten Kaap logo FC.png

za 16 dec

|

cabaret / € 18,75

Cameretten Finalisten Tour

De drie finalisten trekken na de finale langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling aan het publiek te tonen. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cameretten Finalisten Tour
Cameretten Finalisten Tour

Tijd en locatie

16 dec 2023, 20:30

cabaret / € 18,75, Westerweg 28, 3253 LX Ouddorp, Nederland

Over het evenement

Cameretten – Cameretten Finalistentournee (57e editie)

De drie finalisten van Cameretten Festival 2023 trekken langs theaters, poppodia en cultuurcentra om hun (prijswinnende) voorstelling voor jou te spelen. Hilarische grappen, herkenbare typetjes, ongemakkelijke sketches en muzikale juweeltjes: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je een rondreis maakt met de leukste, nieuwe cabaretiers en stand-up comedians als jouw reisleiders. Laat je verrassen door het kersverse cabarettalent van Cameretten. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik was er als eerste bij voordat ze stadions uitverkochten.’

Cameretten ontdekt sinds 1966 de echte cabaretparels van de Nederlandse podia. Deze cabaretiers straalden eerder op het podium van Cameretten en hebben het pad vrijgemaakt voor een nieuwe generatie aanstormend talent: Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru en vele anderen.

Tickets

  • Cameretten festival

    € 18,75
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page