Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

© 2019 Houten Kaap B.V.

Strandtheater Houten Kaap 

Westerweg 28

3253 LX Ouddorp

Houten Kaap logo FC.png

ZONDER VRIENDEN GEEN AVONDJE UIT!

Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp is, zoals de meeste theaters, afhankelijk van subsidie en sponsoring en daarom hebben wij jouw hulp nodig!

De Houten Kaap programmeert (kinder)theater-, cabaret- en muziek-voorstellingen en vele andere activiteiten in het theater voor inwoners en toeristen. Ook organiseren we verschillende events buiten op het plein van Ouddorp Duin, zoals muziektheater, cabaret, sportdagen, openluchtbioscoop en ons inmiddels bekende foodtruckfestival Smaak aan Zee.

Onze vrienden helpen ons mee om het hele jaar door, zowel binnen als buiten, diverse voorstellingen en events te organiseren.

Welke vriend ben jij?

Facebook vriend

Als Facebookvriend wil je ons natuurlijk graag volgen en alles van ons weten. Je steunt ons met € 350,- per jaar. We helpen elkaar, zoals echte facebookvrienden doen door elkaars berichten te liken en te delen. Natuurlijk krijg je ook een paar vrijkaarten van ons! 

Jouw logo op onze site

10

Vrijkaarten

Korting zaalhuur

Gratis zaalhuur

Vriendenavond

10%

6 kaarten

€ 350 per jaar

Ja

Nee

Allemansvriend

Als allemansvriend wil je natuurlijk geen feestje of borrel missen. Je kent iedereen en ieder-een kent jou. Je helpt ons met € 750,- euro per jaar. Je neemt graag je relaties mee voor een avondje uit in de Houten Kaap of je huurt de zaal voor een netwerkborrel! Aan het einde van het jaar kom je natuurlijk ook naar onze Vriendenavond. 

Jouw logo op onze site

20

Vrijkaarten

Korting zaalhuur

Gratis zaalhuur

Vriendenavond

15%

8 kaarten

€ 750 per jaar

Ja

Nee

Stapvriend

De stapvriend doet niets liever dan naar theater, muziek en cabaret gaan! Je steunt ons met € 1500,- per jaar en daarvoor krijg je veel avondjes uit cadeau. Je ontvangt niet alleen vrij-kaarten, aan het einde van het jaar laat je je graag verrassen tijdens onze Vriendenavond! Wij zorgen voor entertainment en drankjes. 

Jouw logo op onze site

30

Vrijkaarten

Korting zaalhuur

1 keer gratis zaalhuur

Vriendenavond

20%

10 kaarten + drankarrangement

€ 1500 per jaar

Ja

Ja

Hartsvriend

Je draagt ons een zeer warm hart toe. Je komt zo graag in de Houten Kaap dat je graag zelf een groot event wil organiseren, bijvoorbeeld een leuk personeelsfeest. Als hartsvriend betaal je dan natuurlijk geen zaalhuur. Je steunt ons door dik en dun met € 5000,- per jaar. Daarnaast kun je onze speciale sponsor worden voor een pleinevent naar keuze. Super leuk om jouw logo groot te zien tijdens een sportdag of muziekfestival op het plein! Tijdens onze Vriendenavond eet je vooraf ook een hapje mee! 

Jouw logo op onze site

40

Vrijkaarten

Korting zaalhuur

1 keer gratis zaalhuur

Vriendenavond

25%

12 kaarten + drank- en walking dinner arrangement

€ 5000 per jaar

Ja

Ja

"Maatjes"werk

? per jaar

Ben jij een echt maatje van ons theater en wil jij een speciale aanbieding ontvangen? Neem contact met ons op voor een sponsorpakket op maat. 

Hoe goed zijn we eigenlijk bevriend?
 
Mail ons op events@houtenkaap.nl en wij sturen je een overzicht van onze sponsorpakketten. 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon