Houten Aap


Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 11 april

Kunstwerk van hout en wol

Deze week gaan wij met spijkers en wol een cool kunstwerk maken! Als eerste timmeren we met spijkers een ontwerp en daarna maken we dit af met verschillende kleuren wol!

Woensdag 18 april

Houten Aap film: De kleine prins

We kijken samen de film De kleine prins: 
"Een klein meisje wordt door haar moeder voorbereid op de volwassen wereld waarin ze leven. Ze wordt hierin echter gehinderd door haar excentrieke, goedhartige buurman; de Aviator. Hij introduceert zijn nieuwe vriendin in een buitengewone wereld waarin alles mogelijk is. Een wereld waarin hij zelf lang geleden werd ingewijd door de Kleine Prins." 

Na de film is er nog tijd om te verkleden en op het podium te spelen.

Woensdag 25 april

Robot van blik

Deze week gaan wij onze eigen blikken robot maken! Tover een blikje om in een wandelend, waggelend en gek kijkende robot!  Je kunt er ook een robot monster van maken!

Woensdag 2 mei

Schilderen als picasso

Deze week duiken wij in de wereld van Picasso. Op canvas gaan we leren om te schilderen in de stijl van deze wereldberoemde kunstenaar. Wie weet ben jij stiekem wel een artiest!

Woensdag 16 mei

Houten Aap film: The Lego Batman movie

De wereldwijd succesvolle LEGO® Movie zette al vrolijk en brutaal de toon, nu beleeft zelfbenoemd leider LEGO® Batman zijn eigen avontuur op het grote scherm!

Dit hoogstvermakelijke animatiespektakel brengt je in een absurd tempo een spervuur van filmverwijzingen, woordgrapjes, superheldensatire en doldwaze actie in LEGO-stijl. Er broeit iets in Gotham en als onze favoriete vleermuisman LEGO® Batman de stad uit handen wil houden van The Joker zal onze eenzame stijder moeten gaan samenwerken. En misschien, héél misschien, kan er dan zelfs een glimlachje vanaf...

Woensdag 23 mei

Versier een fotolijstje

Met gekleurd zand, schelpen, verf en andere materialen versieren we een fotolijstje. Weet jij al welke er zo'n mooi lijstje verdient?

Woensdag 30 mei

Maak je eigen beachhanger

Omdat Ouddorp duin bij het strand ligt gaan we deze week met hout, touw en schelpen een leuke beachhanger maken. Deze kun je ophangen in de tuin of in huis!

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.