Houten Aap


Vanaf maart iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 6 juni

Kinderyoga

Introductiemiddag Kinderyoga in de Houten Kaap. Julia van Damme van de Yoga Kids Company komt naar ons theater voor een leuke les kinderyoga. Elke les van Julia heeft een leuk thema.  

Woensdag 13 juni

FILM: De GVR

In De GVR (De Grote Vriendelijke Reus), gebaseerd op Roald Dahl’s wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie (Ruby Barnhill) kennis met de magische reuzenwereld.

Wanneer ze ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is de Grote Vriendelijke Reus. Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met de GVR smeed ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen. Bekijk de trailer

Woensdag 20 juni

Takenbord maken

Vergeet jij ook altijd wat je moet doen? Met dit takenbord vergeet je nooit niets meer! Hang hem in je slaapkamer of in de keuken!

Woensdag 27 juni

Schilderen als picasso

Deze week duiken wij in de wereld van Picasso. Op canvas gaan we leren om te schilderen in de stijl van deze wereldberoemde kunstenaar. Wie weet ben jij stiekem wel een artiest!

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.