Houten Aap


Iedere woensdag in de Houten Kaap: de Houten Aap, een verrassende kindermiddag. Elke week een andere activiteit of workshop, zoals: films, zang- of theaterlessen, schminken, knutselen, verkleden, op pad met de boswachter, koken/bakken of kinderyoga.

Zie hieronder het programma per week

Woensdag 6 februari

Blikkendag

Deze dag staat in het teken van blikken! Wat ga jij maken? Een robot een trommel of misschien wel een auto?!

Woensdag 13 februari

Boek & Film: 100% Coco (AL)

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als 'grijze muis' door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de 'Style Tiger', wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn.

100% Coco van Niki Smit is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014. 

Woensdag 20 februari

Robin Hood middag

Wil jij net zo goed kunnen boogschieten als Robin Hood? Kom dan naar de Robin Hood middag! Je krijgt een uur boogschietles en daarna gaan we knakworstjes en broodjes boven het kampvuur roosteren!

Woensdag 27 februari

Carnaval!

Heb jij ook al zo'n zin in carnaval?! Kom deze week verkleed naar de Houten Aap kindermiddag en maak er gezellig met ons een feestje van! We gaan maskers knutselen, dansen en spelletjes op muziek spelen!

Woensdag 13 maart

Boek & film

Sjakie en de chocoladefabriek is een kinderboek van de Engelse schrijver Roald Dahl, oorspronkelijk uitgebracht in 1964. Het boek wordt vaak gezien als een van de beste kinderboeken van de 20e eeuw.

Deze verbluffende filmbewerking van dit klassieke kinderboek, in een regie van Tim Burton en met Johnny Depp en Freddie Highmore in de hoofdrollen, is je Gouden Wikkel naar een wereld die zo inventief en fantasierijk is dat je er onophoudelijk van zult willen smullen!

Bijzonderheden & aanmelden


Kosten

Deelname aan de Houten Aap middag kost €5,00 per kind, een glaasje limonade en iets lekkers is bij de prijs inbegrepen.

Begeleiding

Kinderen onder de 6 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Aanmelden

Vooraf aanmelden via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of onderstaande button. Wees er snel bij want vol=vol.